Muziek

Muziek


Kom en geniet  tijdens WWW van veel muziek en straatthater.
 
 
 

DJ All Tha Fok


All Tha Fokk is een DJ die niet naar een feestje komt maar het feestje brengt. Met zijn grote glimlach en passie voor de muziek is hij niet te missen op het podium. Een bom vol energie die hij met veel plezier overbrengt op het publiek. Een Allround DJ, MC en die zeker niet vies is van een feestje. Stil staan tijden zijn optreden is geen optie! De stijl van All Tha Fokk is zowel energiek als sexy waarbij genres gene rol spelen “Alles kan, alles mag” is zijn motto.

Muziek zit in de familie. Toen hij 9 maanden oud was zette zijn vader hem voor het eerst achter het drumstel en begon de liefde voor de muziek. In de jaren daarna groeide de liefde voor de muziek verder. Naast het drumstel kwamen stapels boxen en andere apparatuur te staan. Er werd dan uren lang muziek gemixt in het programma Virtual KJ. Dit alles liep uit op een eerst optreden tijdens een familiefeestje. Daarna werden zijn kunsten opgepikt door de plaatselijke discotheek. Zo wer het eerste optreden een feit. Hierbij hoorde natuurlijk een DJ naam. Zijn vader zei All Tha Fokk dat moet het zijn.

Coverband JaWis


JaWis! Leuk trio voor gezellige avondje muziek voor jong en oud

DJ Hestum


De Friese blonde jongen uit Warten bekend als DJ HESTUM

The Great Borrelnootjes


Laat je tijdens Wartenster Wetter Wille verrassen door het vrolijk duo de Great Borrelnootjes. Met een bas en gitaar in hun handen trekken ze door het dorp, klaar om de mensen te vermaken met hun muziek en interactieve optredens.

Joy for People


Zondag 17 september zal Joy for People Gospel Choir uit Dokkum de tentdienst verzorgen tijdens Wartenster Wetter Wille. Het thema van deze laagdrempelige dienst zal aansluiten bij het thema ‘Brêge troch de tiid’.

Joy for People is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al meer dan 50 jaar lang wil Joy for People Gospel Choir het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen. In die jaren is de gospelgroep uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor met een goede reputatie. die zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.

Met een koor van ongeveer zestien zangers, begeleid door een eigen band, kan Joy for People grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. De verbinding binnen de groep, de kwaliteit van de muziek en de kern van de boodschap leiden tot een intense beleving van het geloof.

Mei Elkoar


Mei Elkoar is een gemengd koor met leden uit Warten en omstreken. Het repertoire van het koor is zeer divers. Van pop tot ballad en van Iers tot Fries. Onder begeleiding van gitaar en keyboard en een enthousiaste dirigente zingen wij met heel veel plezier.

Van Geeft't M


 

Hitsingers met een veelzijdig repertoire, de nodige interactie en humor, en een vleugje zelfspot staan de heren garant voor onbegrensde gezelligheid en vele lege fusten

Zanger Bertus


Zanger Bertus met zijn Hollandse hits uit Warten 

Les Pommerants


Folksmuziek uit Frankrijk, Schotland, Engeland en Scandinavie gespeeld op traditionele instumenten

Catharina


Catharina – traditional music ze speelt  trekzak en loopt rond al muziekmakend, met vrolijke Zweedse, Deense en Vlaamse melodietjes.

The Forebitter Crew


 

De "The Forebitter Crew" bestaat ui 4 man en 3 vrouwen. Het repertoire is vrijwel Engelstalig en bestaat uit Shanty's Seasongs en (Ierse) Folksongs, anders gezegd, Maritieme Folksongs 

 

Shantykoor De Warringers


 

 


In 1998 is een groep enthousiaste buren uit de woonwijk Skipsleat in Joure (gem. De Fryske Marren) een koortje begonnen dat het zeemanslied ten gehore bracht
Dit koortje is uitgegroeid tot het shantykoor De Warringers en telt op dit moment 30 bemanningsleden en is herkenbaar aan kwaliteit, gezelligheid en nog steeds veel enthousiasme.


Het koor brengt een repertoire met zoals geschreven het zeemanslied, de echte shanty, ballades en diverse meezingers.
Dit alles in diverse talen zoals Nederlands, Fries, Duits en Engels.