Vloot

Skûtsje "Connie"


"Connie" vaart al vanaf de eerste editie mee in de vloot tijdens Wartenster Wetter Wille.


Wij zijn de familie Bakker uit Leeuwarden , Durk , Connie , Nynke en Jitse en sinds 1984 in het bezit van ons skûtsje De Connie , die is gebouwd in Sneek door v/d Werff in 1911,die hebben we zelf verbouwd zodat er wat meer in te leven is . Durk en ik slapen nog ouderwets onder het achterdek en toen de kinderen nog meegingen sliepen die onder het voordek.
tevens hebben wij It Lieuwke , daarvan is het bouwjaar niet exact bekent , maar is gebouwd bij Buitens verlaat.hier kun je niet op wonen. Vanaf het begin zijn wij betrokken bij Wartenster wetter wille .
Dit vinden we leuk omdat wij wel iets hebben met Wartena . Door de jaren heen hebben we veel nieuwe contacten gelegd, zo hebben we een aantal jaren bij de familie Bouwmeester voor de deur gelegen . ook vinden we het team van vrijwilligers een leuk stel mensen. Enorm enthousiast. Waarom wij meedoen is omdat we de cultuur in stand willen houden en kleine evenementen meer op de kaart willen zetten, graag zien wij jullie in september bij de www.
 
groet Connie